PAKCIK MAKCIK COMEL

Jumaat, 24 Jun 2011

SEGMEN KHAS : BILA SI ANAK BERBLOG .. SI AYAH dan IBU ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalammualaikum! huhhhh~ penat gila arh!!!!! baru balik kem ni! tapi, lepas mandi terus bukak pc.. sebab apa? sebab blog terchenta ini lah!! cewah! tercinta sangat kah?? haha! sakit betul pinggang aku duk sana.. tak aci! cikgu dpt tidor atas katil.. aku tido dalam khemah.. ngeeE~

bukak je blog.. terusha pulak satu segmen dr BA! sapa lagi kan?? haha~ ok.. tajuk dia...



SEGMEN KHAS : BILA SI ANAK BERBLOG .. SI AYAH dan IBU ?

ok.. bila aku berblogging.. aku bahagikan masa ikut suka hati aku la.. hehe~ kalau aku rasa nak belajar.. aku belajar lah.. kalau aku nak blogging seharian, aku blogging lha! haha! tipu tipu!! ngeee~ takde la.. selalunya.. aku blogging siang.. malam baca buku.. sebab malam lebih tenang kot? aku tak tinggal ngan parents aku.. so.. dorang tak membebel.. tapi nenek aku lah yang bising selalu.. sebab aku tidur lambat bila baca buku.. dia kata...

cuba baca buku siang! ini tak! siang main komputer tu tak habis2!


lagipun, parents aku tak larang apa yang aku buat.. selagi tak melanggar peraturan yang dah ditetapkan.. macam abah aku cakap..

abah bagi hak kebebasan pada kau dengan syarat jangan melampaui batas!

so far.. my dad tak tarik lagi hak kebebasan tu.. so maknanya.. aku tak langgar batas lagi! ngeee,, mcm mana aku buktikan berblog ni ada faedah? buktinya.. aku tak merayap macam kutu kat luar rumah! duk dalam jE~ haha~ kidding2! entah la weyh.. aku pun tak tau.. nak bagi bukti apa.. hurm...

biarkan saja gerakkan aku bercerita untuk membuktikannya~
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

3 ulasan:

Alya Esprézzo berkata...

heeeeeeeeee..terjah!! :D

Iffah Afeefah berkata...

mls membaca eh

hahaha


oke pe petang mlm blog

kalau mse kuliah pun blog cmne

Sunah Sakura berkata...

hehehe... orait la tuu.. sama je kita, bila nak blog, blog, bila nak study, study...tapi yang tu lina tipu...saya betul2.. :p


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget