PAKCIK MAKCIK COMEL

Ahad, 1 Mei 2011

[DOWNLOAD] SENJAKALA


Assalammualaikum.. tadi jalan2 kat web tadi, terjumpalah cerita senjakala.. tengok gambar atas sat.. mata laki tu.. seksi kan??? haha~ ni ada aku sediakan trailer dia... link download?? lain kali lah.. aku sgt bz sket sekarang ni. jadi link dia aku sediakan esok lusa la ye.. hehe~ gurau je lah! enjoy lah ye trailer dia~ link download kat bawah tu ye~ pastikan korang join dulu Ke 4-4 part guna 7zip sebelum play tau!





SENJAKALA PART 1


SENJAKALA PART 2


SENJAKALA PART 3


SENJAKALA PART 4





~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

1 ulasan:

nik rosmawati berkata...

teringin nak tgk tapi saya ni penakut.so baik tak yah tgk.kang tak pasal2 nak pegi toilet pun ajak en hubby.hehe


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget