PAKCIK MAKCIK COMEL

Khamis, 17 Mac 2011

OH.. AKU SALAH MASUK TANDAS...

assalammualaikum..

aku taknak cakap banyak.. sekarang ni.. aku cuma nak catit diari je.. hurm... aku pergi mid hari ni.. dengan eja, adib, atin linda sue dan adik atien. oh ye.. tertinggal pulak budak fitry ni.. kiterang saja2 pergi nak lepas rindu kat budak2 yang da masuk asrama ni ; adib, eja dan atin.

pergi mid.. pusing2 kat dalam tu.. masuk kedai yang BUat sale.. lepas tu keluar balik.. haha~ dalam pukul 3 adib ajak main bowling. aku follow je. tapi tak main pun.. hehe~ dalam kul 5 lebih tu, my dad call.. disebabkan kat dalam dewan tu bising gila, aku pun lari keluar.. masih bising gak. aku tengok ada tandas. aku masuk tandas tu..

tiba2 aku perasan.. ada sorang laki ni pandang aku dari luar tandas. dalam hati.. pe pasal dia ni? gila seks ke pE?? haha~ aku wat dunno je la. then.. aku tengok cermin.. dari cermin tu.. aku nampak.. mangkuk tandas.. tapi yang anehnye.. tak ade pintu.. aku pelik dah ni.. asal jadi macam ni? berderet pulak tu mangkuk tandasnye.. aku toleh dan pandang satu satu.. memang tak ada pintu! jadi???

aku keluar dan peratikan pintu tandas utama.. sekali ada logo....



malunya aku.. cepat2 aku pergi kat budak2 tu.. patut lah laki tadi pandang aku atas bawah je.. adoii.. malu gila! masa balik.. aku tunduk je.. takut terserempak dengan laki tu.. wuarghhh!! malu!!!!rasa macam, aku tak nak pergi situ dah!! huhu~ 

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

17 ulasan:

Syat0za berkata...

lain kali buat la lagi..lame2 biasalah gi tandas laki, tak malu dah....wakakka xD

Syat0za berkata...

lain kali buat la lagi..lame2 biasalah gi tandas laki, tak malu dah....wakakka xD

GadisGula-gula berkata...

huh!! tak teringin!

iz berkata...

hehe..camnie pun boleh..ni ok lg..saya dulu siap settlekn urusan,baru prasan salah tandas nya..hehe

GadisGula-gula berkata...

wah! terror awq iz! naseb bek tak kene ketuk ngan high heel~ haha

iz berkata...

errr,actually,bukan x sengaja..tapi sengaja..tgk tandas lelaki agak kotor..x fikir panjang tgk line clear,masuk je..pengalaman la..ala,budak lagi time tu..skrg x wat dah..

EmanTheHalia berkata...

ades malu woohh!! arghh!! hehe

IMANSHAH berkata...

mujo tak terserempk ngn aku

sekamar rindu berkata...

salam..

tak pe sekali sekala tak pe.

:)

bobiedanbad berkata...

tq sebab joint segmen AKU DAN WARNA HIJAU...sebagai cenderahati anda akan dapat 3 biji mutiara dari Sabah..email details (alamat) ke deanbadrah@yahoo.com

Nusyaz berkata...

Sya pon pernah kena jugak, tapi naseb baek xde orang masa tuh..hahaha

Mutiara Bernilai berkata...

hahaha..

chumel la kamu dik!~

jum tutup muka sesame!

:P

bun berkata...

hahahha,kalakau bile bace orang salah masuk tandas nie

tak pernah lagi

erk,kalaw time tue ade orang cam ne?

ain nazira.. berkata...

haha...kalo tersrempk skali lg ngan laki tuu, ape jd ek? addeii...
maaf myibuk sebentar...lawak laa.. :)

Syat0za berkata...

http://www.syatoza.com/2011/03/apabila-blogger-femes-follow-blog-ini.html url blog anda ada di sini :D

GadisGula-gula berkata...

iz!! nakal meyh!

eman.. shuhhh~ malu meyh~

iman.. kalo sempak ngan ko.. sumpah aku tutp blog ni~ haha

sekamar rindu .. yelah kak.. pengalaman.. bile agy na masuk tndas dowg en.,

bobie!! saya datang!!

malu meyh nusyaz.. haha~ awq tade org tgk.. sye dah ade org tgk dah~

mutiara.. jom kak.. kite tutup muke sesama k.. haha

bun.. skali skala.. buat lah ye.. hehe~ bio kite malu sesama k..

syatoza.. nnty sye usha k!

GadisGula-gula berkata...

ain.. kalau jupe laki tu alik... saya patah balik.. ta jadi jalan dah.. haha~ tak pown.. nyorok kat dlm kedai2 tu ke~ ngee


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget