PAKCIK MAKCIK COMEL

Sabtu, 4 Disember 2010

BABY TIDO TERBONGKANG SELEPAS MERAJUK!!

Ya Allah!! seronok + geram gyler tengok kucing ni tido!! tadi bukan main lagi merajuk dengan aku sebab tak dapat makan NASI + IKAN GORENG! harini takde ikan goreng! so, aku bagi lah FRISKES! tapi dia ta minat sangat kat keropok tu! nak tau tak.. kucing jalanan yang singgah rumah aku tu, aku bagi friskes dulu~ mula2 dulu.. sekarang ni, dah asyik nak makan itu je! aku bagy nasi, takmo pulak dye.. terbalik betul lah!! adeii.. itu maknanya, KUCING AKU ni bukan jenis... MATERILISTIK! hehe~

agaknye, dah penat membawa diri dari aku, dye tdo BAWAH KERUSI! cian lak tgk.. angkat masuk bilik larh!! apa agy! korang jangan terkejut, bilik aku berconteng2 camtuh! aku ni memang kaki conteng! haha!

tengok dye tdo? inikah cara tido kucing merajuk?
 wah! sungguh comel~ merajuk lah bnyk2 sayang!
haha


adess~ pe punya gaya lah kaw tido ni...?? haha

kalau aku rotate gambar ni.. ada tak macam kucing sedang
jalan senyap2? haha!!
terbaik dari ladang!!


kelakarnyer!! sayang kaw!!

my mum said, muka dia macam tupai! badan dia pun sama..
tapi dari belakng lah.. kalau cam ni, memang tak numpak. 

selamat malam baby!!!



Churp churp bagy
aku 2 kerja...
just click untuk usha promotion.
yang bawah tu agak menarik!
: )


4 ulasan:

zahra pazim berkata...

comel... tapi saya x suka kucen! :D

hans berkata...

hahahahaha
memang kucing kawan den pun cam nih juga
bila tidor dah tak sedar apa dah

P/S : Apakah Perasaan Anda Apabila Umur Anda Menjadi Bahan Tekaan? Gembira Atau Duka Atau Tiada Apa - Apa Perasaan?

akubiomed berkata...

Alahai cutenya siap kedua kaki atas. Tido tahap melampau :-)

Gadis~Gula~Gula berkata...

haha~ yeke zehra? dulu pown sye ta suke tucin lorh~ tah cane larh bole terbukak ati ni~ hehe~ hans~ ini namanya tucing otai! da tak kesah ayu ke tidak dah~ hehe~ btoi tu bio! melampau gyle! hehe


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget